Underliv lugter. Underlivet efter fødsel (undskyld emnet) 2019-04-20

Underliv lugter Rating: 9,6/10 1813 reviews

Lugt fra underliv

underliv lugter

Også efter min anden mens. Men bruger du p-piller, kan smerterne også skyldes, at dine slimhinder i området er tørre. Først er det vigtigt at forstå, at alle kvinder oplever nogen form for udflåd fra skeden. Hun understreger, at lugten sjældent skyldes en infektion i skeden, men at det altså handler om udflåd, som har en naturlig lugt, der for nogle kan virke unaturlig. En særlig farlig form for underlivsbetændelse er betændelse med stafylokokker eller streptokokker gruppe A , som kan ses efter for lang tids over 8 timers brug af tampon. De har en neutral lugt er er nemme at anbringe i skeden. I den forbindelse kan bakterier føres med op og give betændelse.

Next

Udflåd og fiskelugt

underliv lugter

Jeg købte vivag stikpiller, og tog i en 3 dage, og det forsvandt helt! Det er ikke det samme som vivag? Vidste du, at der er større risici for infektioner i skeden lige før eller under din menstruation? Er begge testet negative, kan man droppe kondomet, hvis man er beskyttet mod graviditet med , , eller. Det er helt normalt at kvinder oplever ændret udflåd og kløe, og det er vigtigt, at man retter henvendelse til lægen, hvis man oplever at udflåddet ændrer sig og der eventuelt er kløe, da man hurtigere får den rette behandling. Vivag eller apotekets intimsæbe når man er i bad. Det er ikke fedt, er bange for andre også kan lugte det. Jeg har fået min mens og alt det der. Den kommer ofte med en kløe og et ildelugtende tyndt udflåd i grålig til gulgrøn farve — og ondt i maven. Jeg begyndte at bruge Vivag kapsler, som du kan købe i Matas eller på apoteket.

Next

Lugter forneden

underliv lugter

Det har han sagt og det synes jeg er fair nok, hellere det ej ikke at få noget at vide. Den har altid været målestokken for, hvordan vi forstod den menneskelige krop og anatomi, men kvindelige læger og forskere kaster et andet blik på den viden, der findes — og ikke findes. Ved ukompliceret underlivsbetændelse er indlæggelse sjældent nødvendig. Du skal sørge for at søge hjælp hos din læge, hvis du oplever en længerevarende lugt fra dit underliv. Bad hver anden dag er også helt fint og jeg er sikker på at det ikke skyldes at du går i stramme cowboybukser.

Next

Fiskelugt og udflåd fra skeden

underliv lugter

Bakteriel vaginose: Hvis dit udflåd er tyndt og gulligt, lugter lidt af fisk, og der er ret meget af det, kan det skyldes bakteriel vaginose. Min læge siger at alt er normalt og at jeg bare må lærer at leve med det. Samtidig kan der være feber, og man kan føle sig alment skidt tilpas. I lande, hvor provokeret abort ikke er tilladt og derfor foregår under ukontrollerede og under uhygiejniske forhold, kan underlivsbetændelse skyldes snavsede kvaksalverinstrumenter, og indgrebet kan have alvorlige konsekvenser i form af senere sterilitet eller i værste fald død. Cyster: Er dimsen relativt stor og væskefyldt, kan det være en cyste. Er der mistanke om klamydiainfektion, gives standardbehandling med to tabletter som engangsdosis azithromycin 500 mg.

Next

Mit underliv lugter kraftigere end normalt?

underliv lugter

Det skylder du dit underliv — ja, dit liv i det hele taget. Men petrichor, havde du samme symptomer som mig, hvor det virkede efter du brugte canesten? Det er ikke fedt, er bange for andre også kan lugte det. Har man skiftende partnere skal på ved hvert samleje. Et andet råd er at tisse, lige efter du har haft sex. Underlivsbetændelse ses således næsten udelukkende hos seksuelt aktive kvinder, selvom det også kan optræde hos kvinder, der ikke er seksuelt aktive. Normalt udflåd er sædvanligvis klart eller grumset afhængig af tidspunktet i din menstruationscyklus.

Next

Lugter forneden

underliv lugter

En anden faktor spiller også ind. Er mine kønslæber for krøllede? Jeg følte mig mega klam, synes det var værre end at bløde, måtte hele tiden skifte trusseindlæg. Et muligt symptom på udflåd fra skeden kan være vandagtig gul eller grøn udflåd. Ja — du er nemlig ikke den eneste! Du kan smøre det med en særlig salve, men mest effektivt er de piller, som lægen kan udskrive til dig. I første graviditet oplevede jeg, at mit underliv lugtede stærkt parfumeret. Jeg har planer om at bestille en tid til lægen, men ville lige høre om nogle af jer har haft lignende erfaringer.

Next

Klør dit underliv?

underliv lugter

De er ganske harmløse, så det kan i hvert fald ikke skade dig at prøve! Jeg havde en abort i 8. Jeg skulle så til Berlin i en uge et par dage efter, og der blev lugten lidt værre, og jeg kunne ikke lide at skulle finde ex vivag dernede. Hvis man lugter af fisk fra underlivet, skyldes det oftest en bestemt type bakterie. Svamp: Har du hytteost-agtigt udflåd, kan det også være tegn på svamp. Lægen kan også mikroskopere udflåddet og her se, at cellerne er ændret, og at der er mange små bakterier, blandt andre Gardnerella vaginalis og Mycoplasma hominis, men kun få mælkesyrebakterier.

Next

Overgangsalderen medfører masser af underlivsproblemer

underliv lugter

Læs mere om Candida på Bakteriel vaginose, udflåd domineret af bakterier, er årsagen til udflåd hos hver tredie kvinde, der henvender sig til lægen med udflåd. Han eller hun vil typisk sende dig videre til en psykolog eller sexolog, der kan hjælpe dig gennem terapi. Lidt, klart udflåd er helt normalt, men er der tale om rigeligt udflåd, og især dårlig lugt, er det vigtigt at forsøge at finde årsagen, da der så kan være tale om bakteriel vaginose. Den vigtigste forebyggende indsats mod øget udflåd af forskellig art er derfor at holde skedens surhedsgrad så lav, at kun mælkesyrebakterier kan trives og dominere. Kan desværre ikke lade ano svare. Og efter tre uger er det ikke just blide blomsternoter, der siver ud af dit understel! Jeg har så prøvet at stå op inde i badet og tisse, og sikke en forskel. Jeg blødte også i ca 14 dage derefter, og fik så, som du beskriver, også meget ildelugtende og gulligt udflåd.

Next

Klør dit underliv?

underliv lugter

Sekretet er klart, vandigt eller af og til hvidligt. Heldigvis opdages og behandles de fleste klamydiatilfælde, men bakterien sidder begrænset til livmoderhalsen. Jeg er ked af at skulle gå så meget i detalje - men har brug for at finde ud af om jeg er helt normal eller om jeg er den eneste i verden som er lidt medtaget efter fødselen både på den ene og anden måde! Men jeg føler nu bare, at jeg er afhængig af at købe dem hele tiden for at undgå lugten. Jeg er overdrevet lykkelig og taknemmelig over at være blevet mor, men synes godt det kunne have stået noget mere i alle de bøger man har læst på kryds og tværs om alt det her bagefter, hehe. Dine symptomer lyder som et af de fænomener, der kan opleves i løbet af graviditeten. Jeg bruger dem som regel om natten, men tager lige for en sikkerheds skyld trusseindlæg i om morgenen indtil der ikke kommer mere ud.

Next

Lugter din vagina? Her er de almindelige og de unormale dufte

underliv lugter

Hvis du får det bedre af at sprøjte deoderant på bukserne, så synes jeg du skal blive ved med det. Det skal lige siges, at det ikke klør i skridtet, og det er først kommet ca. Så længe det ikke er for store klumper og de ikke bliver ved, så er dette også helt normalt. Men nu er det jo en dårlig løsnig at tisse i badet, det bliver da hurtig for ulækkert. Både for dig og evt. Bakterierne kommer op i livmoderen via skeden og overføres hyppigst ved sex. Normalt vil skeden indeholde mange mælkesyrebakterier, der holder skeden så sur lavt pH , at skadelige bakterier og svampe ikke kan vokse der.

Next