Sverige spa ophold. Book et spaophold i Sverige 2019-04-21

Sverige spa ophold Rating: 6,1/10 1877 reviews

10 tips til spahoteller i Sverige

sverige spa ophold

The Lodge Det svenske hotel The Lodge ligger perfekt for især de sjællændere og fynboer, der trænger til et skønt ophold med masser af afslapning. Ikke kun hysteriske kvinder havde godt af det magiske vand — hele familier i alle aldre brugte gerne uger på rekreationsferier, ligesom en svensk konge slap af med en efter sigende ondsindet og langvarig migræne efter at have drukket vand fra kilden ved Loka Brunn i Midtsverige. Har du brug for at komme helt ned i gear og slappe maks af? Du skal bare huske at booke dem i god tid. Du skal bare huske at booke dem i god tid. Hotellet har indendørs opvarmet swimmingpool, spabad og sauna. Efter gåturen kan du bruge nogle timer i spaen eller blot lægge dig foran pejsen og slappe af. Hos Arndal Spa er det roen, der hersker, og at tage en time out her er bestemt ikke en dårlig ide.

Next

Spa og wellness for to? Danmarks bedste spa

sverige spa ophold

Wellnessområdet indbyder til afslapning og har en skøn udsigt over havet. At kombinere et golfophold med spa og wellness er, igennem de sidste 10 år, blevet mere og mere populært! Forkæl dine sanser i stedets fine spaafdeling med bl. Anne-Christine fra den kendte blog Valdemarsro har været forbi Comwell Kellers Park, og vil du læse, hvad hun synes om stedet, kan du. First Hotel Billinghus ligger på bjerget Billingen, hvorfra udsigten er utrolig betagende. Billigere i Sverige Fordelen ved at koble fra på et spa-ophold i Sverige er, at der her er et større udbud end i Danmark, og det giver større konkurrence og dermed lavere priser. Det kan godt gøre det lidt nemmere at få logistikken til at gå op.

Next

makeourmark.levi.com

sverige spa ophold

Du skal bare huske at booke dem i god tid. Vi tilbyder Skånes mest interessante spapakke, spaweekend eller spaophold. Netop derfor fremhævede vi her over nogle af de spahoteller i Danmark, som vi mener, kan give dig det bedste spa i Danmark. Slap af i dejlige bade, eller pak kroppen ind i urter, alger, ler og mineraler. Eftersom vi længe har været det mest interessante spa-alternativ i nærheden af Malmö og Österlen, har vi nu udbygget vores spa for at kunne tiltrække med en bedre og sjovere spapakke og spaophold end tidligere. Her kan du komme en tur rundt i verdens forskellige baderitualer, når du besøger spaafdelingens The Greek Experience. Risskov Bilferie har et godt udvalg af nogle af de bedst placerede wellnesshoteller i Sverige, med mest værdi for pengene.

Next

Spa og wellness for to? Danmarks bedste spa

sverige spa ophold

Smukke skærgårde og charmerende kystbyer, kolossale skov- og naturområder, blanke søer og spændende storbyer. Men det skal man ikke lade sig afskrække af for så snart, du træder ind af døren hos Arndal Spa, toner lyden af bilernes brummen og cyklisternes ring-ring ud. »Fordi spa og wellness er så populært i Sverige, er der stor konkurrence om gæsterne, og vi oplever flere, der kalder sig et spa-sted, selvom de ingen pool har, eller kun har et badekar i kælderen«. Spaophold er nogle af de mest populære oplevelser, vi har hos DuGlemmerDetAldrig men, at en oplevelse er populær, hænger desværre ikke sammen med, at det er nemt for dig at vælge, hvor du vil på spa i Danmark. Ikke nok med, at Ruths Hotel ligger et stenkast fra havet og er omgivet af smuk natur, så er stedet også kendt for sin spaafdeling. Hvis du rejser med børn, kan I vælge at tage til de røde træhuses land, Småland.

Next

10 svenske spa

sverige spa ophold

Alle værelserne har en privat balkon eller terrasse, hvor du kan kigge på stjerner efter en lækker middag i en af de tre restauranter. Her kan du dase i den 30 graders pool, tage et stendampbad eller gå på opdagelse i det 1400 m2 store hamambad. Det er svært at fastslå, da priserne varierer meget fra sted til sted. Så er et spaophold det helt rette for dig. Flere pakker og priser Se alle pakker samt priser på vores webside, linket herunder. Du skal bare huske at booke dem i god tid. Indenfor finder I separate afdelinger for kvinder og mænd, med to saunaer i hver, og det er helt sikkert en af de ting man skal opleve når man er i Varberg på spaophold.

Next

Guide: 10 lækre spa

sverige spa ophold

Stedet er kendt for sin spaafdeling, hvor der også er en fitnessafdeling tilknyttet, som du kan benytte under dit spaophold på hotellet. Efter en god runde golf kan du passende vende tilbage til hotellet, hvor der venter dig en varm spa, en lun sauna eller et aromatisk dampbad, hvor du kan pleje dine ømme muskler. Noget helt unikt er deres Peacock House med forskellige rum, blandt andet både terapirum i lys eller mørke. Du skal bare huske at booke dem i god tid. Landet der byder på alt fra vilde naturomgivelser til storbyopelvelser i hovedstaden Oslo ved også, hvordan man får folks puls til at sænke sig. Så kan man med fordel kombinere et golfophold med spa og wellness - du kan tage en runde golf, imens din partner slapper af med en omgang wellness og bagefter kan i nyde aftenen sammen med god mad fra det svenske køkken.

Next

Weekendophold Sverige med Spa

sverige spa ophold

Hotellets spaafdeling tilbyder mange forskellige behandlinger fra fodbad, saunaritual, Hammam, Rasul, isskrubb til oliebehandling. Uanset om du foretrækker en kort weekend i luksuriøse rammer eller et længere rekreationsophold, er der i Sverige rige muligheder for at tage en pause langt fra hverdagens stress og jag. Når du besøger en spa i Sverige, er det oplagt at prøve en svensk oliemassage, som består i en helkropsmassage. Ro og afslapning til et modent publikum. Sauna, opvarmet udendørs pool, indendørs pools, relaxpool, boblebad, champagnepool, relaxlounge m. Også nærheden til Österlen og Malmö gør, at en spakonference eller spaweekend hos os kan fyldes med så meget mere, end andre har at tilbyde. Det er både nemt og hurtigt at komme til Sverige fra Danmark i bil, så det vil klart være det, vi anbefaler.

Next

Spaophold i Danmark 2019 → Se 10 af de bedste danske spaophold

sverige spa ophold

Find ophold og priser på online booking. Ud over den smukke natur og de skønne omgivelser, du finder i Sverige, så kan du med Spa Tours tage på et eksklusivt spaophold. Kiviks Hotel er smukt beliggende på en bakke med milevid udsigt over havet. Prøv for eksempel spa-oplevelsen Art Glass Escape - en kropsbehandling med varme glasstykker. Udbyderen sørger for, at tingene er i orden, og at opholdet lever op til, hvad du bliver lovet.

Next

Spa og wellness for to? Danmarks bedste spa

sverige spa ophold

Læsø kur er også værd at nævne, det kan du. Lad dig omslutte af det varme vand og den fugtige luft, og lad alle tanker fare. Wellness gavekort I vores webshop kan man bestille gavekort på valgfrit beløb, som kan bruges til spa- og wellnessophold efter modtagerens ønske. Spa-oplevelsen på i Halland er for livsnyderen — her er fokus på at skabe den komplette oplevelse gennem et bredt udvalg af luksuriøse bade. På afrejsedagen tjekker I ud kl. Du kan også vælge en af de mange behandlinger såsom ansigtsrens, rygmassage eller neglebehandling. Et spaophold på Hotel Thinggaard er en kombination af god mad og lækre spafaciliteter.

Next

Wellness i Sverige

sverige spa ophold

Om dagen kan du slappe af i stedets Nordic Spa-område, hvor du blandt andet finder kneipp-kanalen. Vi ønsker dig varmt velkommen som privatgæst. Med arkitektonisk inspiration fra den glitrende granit i skærgården, er dette hotel et af kystens flotteste. Ude til venstre kan I nemt og hurtigt afgrænse søgningen ud fra jeres ønsker, og I vil herefter kun få vist de hoteller, der passer bedst til jeres behov. I disse bevægelser gøres der blandt andet brug af lange strøg, æltebevægelser, rytmiske bevægelser, lette bank samt friktion og vibration. Kontakt venligst hotellet for yderligere information. Du behøver ikke rejse længere end til Malmø, hvor du eksempeltvist kan sidde side om side med malmøboerne i Ribersborgs Kallbadhus.

Next