Naturmedicin mod hedeture. 10 råd til et bedre liv med hedeture 2019-04-18

Naturmedicin mod hedeture Rating: 5,4/10 1215 reviews

Koststilskud mod hedeture kan give kræft

naturmedicin mod hedeture

Mange kvinder mangler før og under overgangsalderen tilstrækkeligt at de kvindelige kønshormon progesteron, der dannes i sækken, hvor det modne æg kommer fra. Fordi det har et højt indhold at gamma-linolensyre, gør det dig søvnig hurtigere og giver dig en bedre søvn uden forstyrrelser. Hvis du føler, du er begyndt at miste muskelmasse, så kan det være en idé at spise lidt mere protein fra både planter og kød. Der er dog langt fra alle kvinder, der oplever kuldegysninger. Du kan også opleve du er mere træt end normalt. Dog med den fordel at rødkløver ikke har nogle nævneværdige bivirkninger.

Next

Rødkløver lindrer overgangsalderens gener

naturmedicin mod hedeture

Virker for nogle De følgende råd skal derfor opfattes som råd, der har virket for nogle kvinder i nogle sammenhænge. Naturmidlet Masculine forbedrer blodcirkulationen i kønsorganerne og kan øge lysten. »Alt i alt lader det til at være et rigtig godt produkt. Naturmidlerne Melbrosia og Angelika har vist sig at kunne lindre eller modvirke hedeturene, og man kan også forsøge sig med ginseng, der har en østrogenlignende virkning og hos nogen kan medføre menstruationer. Mineralet bor kan også øge østrogenindholdet i blodet. Massage med romersk kamille For at kontrollere hedeture udefra kan man bruge en smule romersk kamilleolie til en massage.

Next

Koststilskud mod hedeture kan give kræft

naturmedicin mod hedeture

Forskerne undersøgte også, om der var sket ændringer i kvindernes hormonbalance og knogletæthed. Årsagen til hede- og svedeturene er en ubalance i det ubevidste nervesystem, udløst af mangel på østrogent hormon, som der dannes for lidt af efter overgangsalderen, hvor æggestokkene holder op med at fungere. Naturmidlet Agnus castus hjælper på den overordnede regulering af kønshormonerne og kan i mange tilfælde få hormonbalancen i orden igen, så man ikke behøver hormontilskud. At han nu har valgt at satse på urterne, opfatter han som en naturlig udvikling. Linolie Fedtsyrerne i hørfrø er ekstremt sunde for kvinder i denne alder. Bor findes især i frugt, især i pærer, æbler, druer, dadler, rosiner og ferskener.

Next

8 hjemmemidler til at kontrollere hedeture i overgangsalderen —

naturmedicin mod hedeture

Indtil videre er der ikke videnskabelig dokumentation for, at andet end almindelig hormonbehandling har en effekt. Opskriften er denne: 100 g sojamel 100 g grahamsmel 100 g havregryn 100 g hørfrø 50 g solsikkefrø 50 g græskarkerner 50 g sesamfrø 50 g mandelflager 2 stk. Kalk optages nemlig bedre i kroppen sammen med D-vitamin. Endorfiner har også en evne til at stabilisere legemstemperaturen. De generelle forholdsregler er dog at kvinder med en historie for brystkræft, samt gravide og ammende bør undgå rødkløver.

Next

10 råd til et bedre liv med hedeture

naturmedicin mod hedeture

Der er dog ingen videnskabelige beviser for, at hverken sølvlys, dong quai eller et øget indtag af hverken vitaminer eller sojaproteiner kan behandle hedeture eller andre symptomer på overgangsalder. Samtidig har det en negativ indvirkning på din følelsesmæssige sundhed. Der er ingen forskel på, om det er østrogen, man producerer i sine æggestokke, eller om det er naturlige østrogener, man får af sin læge. Faldet i østrogen, der er forbundet med overgangsalderen, forvirrer hypothalamus og får den til at tro, at kroppen er for varm. Salvie et et ældgammelt og virksomt middel mod hedeture. Varmefølelser opleves typisk omkring ansigtet og halsen, men kan også ramme armene, overkroppen og nogle gange hele kroppen.

Next

Hedeture

naturmedicin mod hedeture

Kvinder der gennemlever en kort overgangsalder, har desuden en tendens til at få mere alvorlige og længerevarende hedeture end andre. Desuden bør man altså ikke bruge kunstigt fremstillet østrogen. Man bør helst tage tilskud af B6-vitamin sammen med magnesium. Pycnogenol har vist sig at modvirke blodpropper ved at forhindre, at blodpladerne klumper sammen, og samtidig virker pycnogenol afslappende på pulsårerne og modvirker derfor for højt blodtryk. Resultatet viste, at de kvinder, som fik bioidentiske hormoner herunder progesteron havde en større positiv effekt end kontrolgruppen.

Next

Koststilskud mod hedeture kan give kræft

naturmedicin mod hedeture

Planteøstrogenerne modvirker dog generelt brystkræft, da de sætter sig på østrogenreceptorerne på cellerne, de steder hvor de egentlige østrogener ellers sætter sig. Når det er klart, skal du tilføje en spiseskefuld af. For at opnå det bedste resultat bør du huske også at forbedre din kost fuldstændigt og øge mængden af , kalium samt D- og E-vitamin. Det gælder først og fremmest de kunstige østrogener. Efter at have fået besked på at drikke 75 ml ekstrakt to gange dagligt hver dag i de efterfølgende tre måneder, blev kvinderne igen inviteret ind til en undersøgelse, der gik ud på at måle, om kløverekstraktet havde ændret på hedeturenes antal og intensitet. Disse stoffer hjælper med at afbalancere din hormonelle aktivitet. Så det kan være en god idé at kigge på disse symptomer først.

Next

Kvinde! Sådan afhjælper du hedeture på naturlig vis

naturmedicin mod hedeture

I denne forbindelse har rødkløver ekstrakt også været flittigt nævnt. Resveratrol er et andet phytoøstrogen og et naturligt plantestof, der især findes i skindet fra røde druer og i rødvin. Rødkløver Trifolium pratense er en urt, der i Danmark er udbredt på enge, skrænter og overdrev. Bidro til kvinder indeholder foruden Gelée Royal også soja isoflavoner og salvie, og er en god mulighed i behandling af hedeture og andre gener i overgangsalderen. Ikke at svedeturene forsvandt, men de generede nattesøvnen mindre, og om dagen var overskuddet større.

Next