Gynækolog uden henvisning. Gynækologi 2019-04-19

Gynækolog uden henvisning Rating: 4,8/10 1777 reviews

Gynækolog

gynækolog uden henvisning

Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig — men husk! Oplysninger om andre speciallæger findes på. Ring på: +45 35840977 og bestil tid. Husk at skrive dit cpr. Mange børn sover nemlig rigtig godt og længe på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Majken har en bred erfaring indenfor gynækologi, og er specialuddannet i ultralydsskanning og fertilitetsbehandling. Unni Jeppesen Speciallæge i Neurologi Velkommen til klinikkens hjemmeside.

Next

Gynækolog Lisbeth Eriksen

gynækolog uden henvisning

E-konsultation Hvis du har et igangværende behandlingsforløb i klinikken kan du med fordel benytte E-konsultation i tilfælde af spørgsmål. Dag 1: Rådgivning og samtale, undersøgelse, ultralydsscanning og evt. Såfremt tekniske omstændigheder ikke tillader online konsultation, kan denne foretages telefonisk. Smerter kan almindeligvis behandles med vanlig smertemedicin. Særlige behandlinger kan fx være sterilisation af mand. Kroniske lidelser er udgået af den nyeste overenskomst, fraset ringskift. På den måde kan du få råd og vejledning, når det passer dig, og hvorfra det passer dig.

Next

Tidsbestilling

gynækolog uden henvisning

Hvor såvel speciallægen som patientens alment praktiserende læge anser en fortsat behandling for lægeligt nødvendig, vil speciallægebehandlingen kunne fortsætte, når der foreligger en fornyet henvisning fra den alment praktiserende læge med påtegning om, at der er tale om fortsat behandling. Nogle ganske få oplever meget kraftig blødning. Vi har prøvet siden august, og jeg har endnu ikke kunne fange en ÆL mellem mine meget sjældne menstruationer! Ved udeblivelse uden afbud ser vi os nødsaget til at opkræve et gebyr på 250,00 kr. Du kan derfor henvende dig direkte til disse speciallæger uden en henvisning. Det har i mange tilfælde ingen betydning for svarets gyldighed.

Next

Personale

gynækolog uden henvisning

Gruppe 2 kan komme uden henvisning. Der kræves ingen henvisning, men en del af honoraret betales af patienten selv. Det er dit eget ansvar at sikre at du får svar på prøverne, men vi gør selvfølgelig hvad vi kan for at give dig svar hurtigts muligt. Ring på: +45 35840977 og bestil tid. Når Jeg ikke er i Klinikken, møder du min assisterende speciallæge, Pernille Lassen. . Klinikken beskæftiger sig med alle aspekter indenfor gynækologien, herunder bl.

Next

Gynækolog Jylland

gynækolog uden henvisning

Hvor du selv har medbestemmelse og indflydelse på din behandling. Jeg ville også ringe rundt til alle gynækologer i den del af landet hvor du bor og hører om nogen kan tage dig ind før. Hvis der var blevet meldt afbud kunne vi have set akutte patienter istedet. Du kan sandsynligvis finde mere aktuelle svar om emnet ved at bruge eller ved at læse videre under. Januar 2019 modtager vi igen par og enlige til fertelitetsbehandling til 1. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket. Kvinden lægger selv medicinen op i skeden.

Next

Velkommen som patient — Praktiserende Speciallæger i Gynækologi

gynækolog uden henvisning

Vi vil altid se på hver enkel henvisning og vurdere problemet. Stor klinisk erfaring og rutine i alle gynækologiske lidelser og specialiseret inden for almen gynækologi, fertilitet og sygdomme i graviditeten. Gynækologen undersøger, behandler og rådgiver om sygdomme i livmoder, æggestokke, æggeleder og skeden. Med venlig hilsen Helen Lyng Hansen sundhedsplejerske Allomin 2 er på dit hold i madkampen! Det gælder ikke hvis man skal til ørelæge eller øjenlæge - her kan man selv ringe direkte og få tid, men skal man f. Det forudsætter, at kvinden er rask, forstår dansk og er indforstået med den anvendte procedure. Elles prøv at høre om de har en afbudsliste, dvs de ringer dig op hvis de får et afbud.

Next

Gynækologi

gynækolog uden henvisning

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Kunden kan frabede sig denne service ved udtrykkelig anmodning. For tidsbestilling: Se telefontider og telefonnummer i kolonnen til højre. Lægelige og sundhedsfaglige vilkår 7. Nærværende generelle vilkår for eLægen. Bred uddannelse med hovedansættelse på Hvidovre Universitets Hospital. Bemærk, at øjenlæger og - øre-, næse- og halslæger er undtaget herfor.

Next

Tines Klinik

gynækolog uden henvisning

Du bliver kontaktet samme dag. Aborten foregår i to trin og det er kvinden selv, som sørger for at tage medicinen. Børn og unge skal have forældres eller værges tilladelse og handlen kan kun foretages af forældre. Der rådgives kun indenfor den konkrete sygdom eller tilstand. Her har vi beskrevet de praktiske informationer i forhold til at være patient i klinikken. Hvis den er helt normal, vil din læge kunne se det, og hvis nogle af svarerne ligger udenfor normalområdet, kan du så snakke med gynækologen om det. Det er jo netop scanningen som gynækologen kan foretage, hvilket egen læge ikke kan.

Next