Billige bh. Køb BH'er online 2019-04-24

Billige bh Rating: 6,8/10 1982 reviews

Bh'er i alle størrelser

billige bh

Se især efter flade, omhyggeligt forarbejdede sømme. Du kan shoppe dine bh'er her og få god kvalitet for dine penge. Leder du efter billige bh'er som er smarte og har god komfort? Den helt rigtige bh Find en bh der passer dig som passer under alt dit tøj og som bare gør præcis hvad den skal. Vælg mellem et bredt udvalg af billige bh'er i forskellige farver. Du vil sammen med dit valg bh også kunne finde trusser som matcher. Det er især store barme, der har fordel af bøjlen, der former brystet fra siden, men bøjlen kan også hjælpe en lille barm, da den giver en naturligt flot udskæring. Denne model er med bøjle og indlæg.

Next

Billig BH'er Online

billige bh

Modellen er uden indlæg og med bøjle. Find billige bh'er på udsalg og på tilbud fra Hunkemöller Få en billig bh af høj kvalitet fra Hunkemöller. Omkredsen skal sidde tæt på din krop, fordi det netop er omkredsen, som skal bære din barm og ikke stropperne. Den er lavet i en smuk grå farve. Jo flere der køber jo billigere kan vi gøre det.

Next

Shop bh online

billige bh

Modellen er lavet i en smuk grøn farve og meget enkelt i modellen. Hvor tit skal du vaske din bh — Læs her Der findes ikke nogen orden eller regler på hvornår du skal vaske dit lingeri. Vatterede, regulerbare skulderstropper dekoreret med broderiapplikationer aflaster skuldrene. Modellen er uden indlæg og med bøjle. Der findes mange modeller inden for bh — Læs hvilke der er bedst til dig Behovet for at kunne føle sig tilpas, sexet, feminin og spændende, gør i dag at der findes mange bh modeller at vælge imellem og det gælder det samme for dig. Uvatteret og uforet helskål i uelastisk materiale løfter og deler busten.

Next

Shop bh online

billige bh

Hvis du oplever at din bh glider eller rutcher rundt på din krop når du bevæger dig, og du allerede har omkredsen i den inderste hængte, er det tid til at forkæle dig med en ny bh, inden den gamle begynder at irritere din hud. Her kan du læse om nogen af delene din bh er sammensat af. Men lingeri, som sidder tæt på kroppen, bliver mere udsat for sved, skidt og bakterier og derfor anbefales det, at du vasker dit lingeri efter 2 -3 gange, selvom du ikke synes det lugter. Modellen er uden indlæg og med bøjle. Din bh-omkreds skal være den rigtige. Støttepanellet er perfekt til dig, som har fået løsere bryster og behøver mere støtte.

Next

Billig BH'er Online

billige bh

Er der en integreret bøjle, skal den være placeret i hudfolden lige under barmen, hvorimod kanten under brystet skal ligge vandret på overkroppen. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal bruge, så kan du med fordel kigge på vores guide om bh-størrelser. Her kan du finde bh'er på udsalg eller på tilbud men stadig med samme høje kvalitet, du kender fra Hunkemöller. Modellen har en super god pasform og fine enkelte detaljer. Modellen er uden indlæg og med bøjle. Let vatterede skåle forstærker følelsen af velvære og beskytter det sarte bryst mod ydre påvirkninger. Alle mål i tabellen er i centimeter og skal måles på din egen krop , ikke på tøjet.

Next

Smoothly BH uden bøjle

billige bh

Stræk det i våd tilstand for at undgå, at bøjlen stikker ud. Har du en stor barm, er brede stropper vigtige for at opnå en høj komfort. Materialet må ikke være så elastisk af det nemt kan stækkes ud fra kroppen. Modellen er vores bedst solgte model fra Triumph. Vi følger med trenden og de nye kollektioner fra de populære mærker. Du vil kunne få en størrelsesguide til din bh-størrelse inde på hver enkelte bh, du klikker ind på. Modellen har en super god pasform og fine enkelte detaljer.

Next

Lingeri og undertøj online

billige bh

Den er lavet i en smuk sort farve. Den har brede justerbare stropper. Billig bh Det kan være svært at finde den rette bh til den rette pris. Den er lavet i en smuk blå farve. Det gælder også for hvidt undertøj. Den rigtige form og de små detaljer er også vigtige: Et højere midterstykke, brede stropper og et stabilt rygstykke sørger for, at din barm støttes på den rigtige måde. Modellen har en super god pasform og fine enkelte detaljer.

Next

Bh'er

billige bh

Blød kant, som er foldet om båndet for neden, giver ekstra komfort. Et lille tip til dig som er i tvivl om din bh er for stor - Hvis du kan sætte din bh hægte ind i inderste hægte fra start, så er det et tegn på at du skal tage en størrelse mindre i omkreds. Modellen er uden indlæg og med bøjle. På dette tidspunkt kan barmen være en hel skålstørrelse større end normalt. Modellen er uden indlæg og med bøjle.

Next

Billig bh

billige bh

Den skal være med til at bære en lille del af brystets vægt. Stropperne kan løsnes i ryggen så bh'en kan bruges som halterneck. Når nu der er så mange penge at spare, kan du måske begynde at betvivle. Heldækkende, formstøbte skåle giver en særligt god støtte. . Med størrelsesguiden kan du være mere sikker på at ramme den rigtige størrelse første gang.

Next

Køb BH'er online

billige bh

Vi har også et spændende udvalg af nedsatte sports bh'er til kvinder. Vi har altid et bredt udvalg når det kommer til farve og størrelser, fordi vi ønsker at du finder hvad du søger efter i første forsøg. Altid nye kollektioner og designs — så du kan få de nyeste varer Der vil hele tiden være et udvalg af nye varer, trends og modeller på vores lageret, netop til dig. Er det til fitness og mild form for sport, anbefales en sports bh hvor din overdel får luft og hvor ryggen er frigjort. En blød bh passer perfekt til hverdag, en pushup-bh er populær under en festkjole og en T-shirt bh under kropsnære toppe giver et pænt og stilrent resultat.

Next